پنل های تخصصی کاربردی روز جهانی کودک به همت انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۸۶ اخبار و رویدادها

این نشست تخصصی با همکاری محفل حقوق بین الملل و انجمن علوم قضایی ایران در طی 3 ساعت بصورت حضوری، با هدف تبیین حقوق کودک در رویه قضایی ایران و با نگاهی کلی به کنوانسیون حقوق کودک و نگاه کشورهای مختلف نسبت به مسائل حقوق کودک و تبیین جهات مختلف رسیدگی به دعاوی کودکان در حوزه خانواده ها برگزار گردید.

گفتنیست در این نشست دکتر حشمت رستمی درونکلا اولین قاضی حقوق بشر ایران و دکتر مهسا یزدی دانشجوی دکتری حقوق بین الملل دانشگاه شهید بهشتی بعنوان ارائه دهنگان پنل های تخصصی حضور  داشتند.

لازم به ذکر است این نشست به همت کمیته حقوق بین الملل انجمن علمی فقه و حقوق در راستای گرامیداشت مناسبتی روز جهانی کودک با هدف ارتقای بینش علمی و آگاهی از روند قضایی حقوق کودکان برگزار گردید.