وبینار طوفان الاقصی۷«فلسطین محور وحدت جهان اسلام» برگزار می شود

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۷۷ اخبار و رویدادها
وبینار طوفان الاقصی۷ «فلسطین محور وحدت جهان اسلام» ساعت ۱۵روز دوشنبه ۲۰ ذرماه برگزار می گردد.
وبینار طوفان الاقصی۷«فلسطین محور وحدت جهان اسلام» برگزار می شود

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب،وبینار طوفان الاقصی7 با عنوان فلسطین محور اتحاد جهان اسلام روز دوشنبه 20 آذر به همت معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار می شود.

در این وبینار حجت الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه همدان، دکتر محمود ویسی استاد دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید قربانعلی دولابی عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، دکتر مهدی رهبر عضو هیئت دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، دکتر کامیار صداقت ثمرحسینی استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، ماموستا خسرو کردی استاد مدارس علوم دینی سنندج، احمد محمدی مشاورمرکز اسلامی استان کرمانشاه و خانم دکتر افتخار دانش‌پور عضو هیئت دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی سخنرانی خواهند کرد.

این وبینار راس ساعت 15 روز دوشنبه 20 آذر در آدرس Live.taqrib.ir به صورت زنده پخش می گردد.